Tällä sivulla ja yläosan valikossa on esitelty vain osa myymistämme tuotteista. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lomakkeella, kerro mitä tarvitset ja etsitään sinulle sopiva ratkaisu laajasta valikoimastamme.

Sääasemat

Valikoimastamme löytyvät kohtuuhintaiset, mutta silti ammattikäyttöökin soveltuvat laadukkaat Davisin sääasemat ja lisälaitteet kaikkiin vaatimuksiin niin maanviljelijöille, urheiluseuroille, oppilaitoksille, valtion virastoille, tutkijoille tai koteihin. Riippumatta siitä, tarvitsetko tuulen nopeuden ja suunnan, sademäärän, lämpötilan, ilmanpaineen, maaperän kosteuden, auringonsäteilyn tai jotain muuta, meillä on ratkaisu juuri sinulle. Katso alla olevasta linkistä ja tuotekatalogista tarkemmin ja kysele meiltä ihmeessä lisää. Alla lisäksi myös joidenkin tuotteiden esittelyvideoita.


Davis-tuotekatalogi
Vantage Pro2 ja Vantege Vue
EnviroMonitor – Viljelystietojen mittaus, seuranta ja hallinta

Ukkostutkat

Myymme Boltekin laadukkaita tuotteita. Tarvitsetpa sitten pitkän kantaman ukkostutkan tai korkean tarkkuuden lyhyen kantaman järjestelmän, meiltä löytyy sopiva järjestelmä sinulle. Kaikki tuotteet on myös helppo asentaa. Katso alla olevan linkin kautta lisätietoja ja ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai tarjouksen.


Muita tuotteita

Meiltä löytyy myös muita monenlaisia antureita ja sensoreita. Katso suoraan valmistajan sivuilta kaikki maahantuomamme ja myymämme tuotteet.